DOPRAVA A POŠTOVNÉ NAD 2999 KČ ZDARMA.

TATTOO C.R.E.A.M.

Neohodnoceno
689 Kč

 

Kategorie: Kosmetika

 

TATTOO C.R.E.A.M.

Super TATTOO C.R.E.A.M. je navržený tak, aby obsahoval nejúčinejší směs bylin a léčivého CBD po silném podráždění pokožky. Napomáhá při regeneraci a obnově kožní tkáně, díky svému složení působí protizánětlivě, antisepticky a dezinfekčně. Jeho využití najdete při léčbě psoriazy a jiných kožních nemocí a zánětů.  Umožňuje pokožce neustálou hydrataci, přispívá k rychlejšímu hojení pooperačních jizev a k léčbě popraskané kůže. Napomáhá špatně se hojícím a mokvajícím ranám.

 

SLOŽENÍ

Panenský olivový olej, přírodní včelí vosk, tokoferol - vitamin E, CBD izolát 300mg/30ml; macerát: lnice květel – květ, řepík lékařský – list, měsíček lékařský – květ, kostival lékařský - kořen, lopuch větší - kořen, ořešák královský - list, jitrocel kopinatý – list, levandule – květ.

 

Panenský olivový olej 

Je známý svou mimořádnou jemností ale také nádhernou vůní. Je významný i svou nízkou kyselostí, která je pouze 0,02%, což jistě ocení nejeden odborník. Neobsahuje cholesterol, avšak obsahuje mono-nasyceny mastné kyseliny (monokarboxylové kyseliny), které jsou základem pro tvorbu bílkovin. Také obsahuje vitamín A a E (tokoferol) - vitamin rozpustný v tucích, který je známý tím, že chrání buněčné membrány a slouží jako antioxidant, tedy chrání před vznikem rakoviny a cévních chorob. Má příznivé účinky na suchou, podrážděnou, zánětlivou, alergickou, poraněnou či jinak poškozenou pokožku. Proto je vhodný i na péči o jemnou dětskou pokožku. Mimo přírodního vitamínu E (tělo chrání před volnými radikály a zabraňuje předčasnému stárnutí kůže) také obsahuje vitamín A (zjemňuje pokožku a napomáhá při tvorbě nových buněk). Obecně můžeme říct, že má na pokožku uklidňující účinky, proto je vhodný i při ošetření popálenin kůže či menších bodnutích od hmyzu. 

Přírodní včelí vosk

Kromě toho, že pokožku výborně zjemní a má antioxidační vlastnosti, pomáhá i na akné. Na kůži vytváří jemný ochranný film, který díky svým antibakteriálním účinkem příznivě ovlivňuje podrážděnou a popraskanou kůži. Díky vysokému obsahu vitamínu A podporuje růst a obnovu kožních tkaniv. Výzkumy ukázaly, že je účinný i proti bakteriím, jako jsou "zlatý stafylokok" či vůči kvasince Candida albicans (původce houbových infekcí - mykóz dutiny ústní a genitálního traktu). Obsahuje okolo 280 různých složek. Nejvýznamnější jsou monoestery a diestery nasycených a nenasycených uhlovodíků, volných mastných kyselin a hydroxypolyesterů.

Lnice květel - květ

Léčebné použití lnice uvádějí již starověcí bylinkáři. Z účinných látek obsahuje flavonový glykosid linarin, linaricin, pektolinarin a neolinarin, alkaloid peganin, fytosteroly, organické kyseliny (linarová, mravenčí, octová, oxyglutanová, antirinová, askorbová), třísloviny, fytosteroly, pektin, cukry a minerální látky. V lidovém léčitelství se používala proti zánětům dýchacích cest, jater nebo ledvin. Listová šťáva se aplikuje na hemeroidy, různé vyrážky, na oční záněty nebo proti svrabu. Působí protizánětlivě. Snižuje i křehkost cév.

Řepík lékařský - list

Řepík lékařský je dobře známou léčivou rostlinou, a to už od časů antického Řecka. Stahující a dezinfekční složka v řepíku pomáhá léčit také rozmanitá kožní onemocnění. Využívá se k rychlejšímu hojení ran. Řepík je skvělý v tom, že nezpůsobuje mokvání, ale přesto, že je aplikován v mokré formě jako nálev, kterým se jizvy pravidelně potírají, nezpůsobuje zadržování vlhka, ale naopak pokožku vysušuje. Takže přispívá k rychlejšímu hojení pooperačních jizev.

Měsíček lékařský - květ

Měsíček lékařský je starodávnou léčivou bylinou. Používá se také v kosmetice na zjemnění a zvláčnění pleti a pokožky.
Je rovněž účinný na celulitidu a strie. Je vhodný na urychlení hojení pooperačních jizev, omrzlin, spálenin, ekzému či akné, plísní, podlitin, popraskané kůže, řezných ran nebo hemeroidů. Blahodárně působí na pokožku, která je poškozená. Můžete ho použít dokonce i na hnisající rány nebo na bércové vředy. Měsíček totiž obsahuje rostlinná antibiotika, tak zvané fytoncidy, které potlačují vznik bakterií a plísní na pokožce. Obsahuje silice, saponiny, flavonoidy, hořčinu, kyselinu salicylovou, vitamín C nebo polyacetylenové sloučeniny, které představují hlavní nositele účinku.

Kostival lékařský - kořen

Již od středověku patří kostival lékařský k vyhledávaným léčivým rostlinám. Kořen této léčivky má výrazné hojivé a regenerující účinky.
Můžeme ho používat při kožních nemocích, popáleninách, poleptání, při křečových žilách, kožních zánětech, nehojících se ranách, proleženinách. Mimořádně dobře podporuje tvorbu kalusu (tkáně, která spojuje úlomky kostí po zlomenině a na jejímž základě se postupně vyvíjí nová kost) a napomáhá tak hojení zlomenin.

Lopuch větší - kořen

Sušený kořen lopuchu většího obsahuje sirné sloučeniny, acetylen, polyacetylen. Lopuch je také bohatou zásobárnou vlákniny, vitamínu B6 a také hořčíku a draslíku. Velký význam má v oblasti léčby kožní infekce, akné, ekzémům, herpes, vředů, pásového oparu. Lopuchovou mast lze dále užívat i při péči o další kožní problémy, pokud Vás trápí např. plísně, ekzémy nebo opruzeniny. Protože patří k takzvaným krev čistícím bylinám, působí na kožní problémy zevnitř a nahradí tak snadno velmi populární chemické pilulky pro krásnou pleť.

Ořešák královský - list

Ořechy byly ve starověku považovány za pokrm bohů. V sedmnáctém století se používaly například k potlačení moru. Čaj z ořechových listů čistí krev, proto se uplatňuje při různých kožních chorobách. Pomáhá léčit ekzémy, dokonce dokáže doléčit omrzliny. Doporučuje se při zánětlivých onemocněních trávicích orgánů, neboť obsahuje látku, která pohlcuje toxiny. Obklady z ořechu též pomáhají při špatně se hojících ranách, tvrdých vředech na kůži, akné apod. Působí totiž dezinfekčně a protizánětlivě, také podporuje snadnější hojení.

Jitrocel kopinatý - list

Bylina obsahuje především slizy, kyselinu askorbovou, kyselinu křemičitou a další fytoncidní látky. Listy obsahují tzv. irinoidní glykosidy, jejichž obsah se mění podle stáří rostliny. Dále obsahuje fenylethanoidy, slizy, flavonoidy, tříslové kyseliny, kumariny nebo i minerální látky, jako je kyselina křemičitá, zinek a draslík. Rozmačkané čerstvé listy pomáhají při řezných i tržných ranách, při bodnutí vosy, ba i při pokousání psem, jedovatým hadem, či jiným zvířetem. Jitrocel se používá hlavně v kosmetickém průmyslu. Je vhodný na mokvající lišeje na kůži a ekzémy.

Levandule - květ

Levandulová silice je po chemické stránce velmi složitá – skládá se z více než 150 látek. Při vtírání do pokožky se velmi rychle vstřebává a v krvi ji lze zjistit již za 5 minut. Levandulový olej má účinky proti mikrobům – má dezinfekční účinek na rány a podporuje jejich hojení. Levandule lékařská obsahuje silice, kumariny, flavonoidy a kyselinu rozmarýnovou, která je známá pro své protizánětlivé, protivirové a antiseptické účinky. Má také vysoký obsah tříslovin a terpenů, které působí fytoncidně.

 

OBSAH

Balení 30 ml.

Produkt neobsahuje konzervační látky.

 

MANIPULACE

Skladujte na chladném a suchém místě.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Uchovávejte mimo dosahu dětí.

 

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

Doručení obvykle trvá 1 až 3 pracovní dny od přijetí zásilky a následném odeslání. V případě platby převodem se dodací lhůta může prodlužit o čas potřebný k převodu prostředků, obvykle o 1 až 2 dny.

 

Jak je podle  § 5 - zákona č. 167/1998 Sb. známo - se nevyžaduje povolení k zacházení a to k získávání, skladování a zpracování rostlin konopí, které mohou obsahovat nejvíce 0,3 % látek ze skupiny tetrahydrokanabinolů, a to pouze konopí k účelům průmyslovým, technickým a zahradnickým, jakož i k obchodu s konopím za těmito účely.

Za těmito účely jsi můžete v pohodlí domova připravit z našeho konopí výrobky, určené třeba k osvěžení nebo skrášlení domacnosti . 

Poskytujeme informativní charakter o produktech a jejích vlastnostech. Popisem podáváme nezávazné informace o výrobku a jeho vyhotovení. V žádném případě se nesnažíme nabádat k jejich užívání nebo konzumaci. Produkty jsou určeny pro další spracovaní k účelům průmyslovým, technickým a zahradnickým.

Výtažek z technického konopí(Hemp) není v žádném případě výtažek z marihuany. Produkty jsou vyráběny z odrůdy Finola registrované a zákonem povolené v EU. 

 

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení